Planeta Utopia


Lasati imaginatia sa va poarte in zbor pe o planeta indepartata, o planeta a fanteziei unde veti intalni personaje de basm, animale mistice si unde totul este posibil
 
HomeHome  PortalPortal  FAQFAQ  SearchSearch  MemberlistMemberlist  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 O sirena la surf

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Sanara
Admin
Admin
avatar

Sex : Male
Mesaje : 27865
Varsta : 31
Localizare : Fairytopia, la capatul curcubeului

Foaie de personaj
Hrana dragon Hrana dragon: 4

PostSubject: O sirena la surf   Sat Jun 20, 2015 8:39 pm

Nery:

Era o zi de vara cu vreme frumoasa. Auzisem si eu de un concurs de surf intr-un oras de pe malulmarii populat inmajoritate de elfi. Anl acesta vroiamsa le dau o lectie elfilor. Ca si sirenele in cuda cozii pot fi mai bune la surf ca ei care au picioare. Aveamsi eu o placadesurf si ma antrenasem din greu asa ca merg pe malul marii cu placa de surf, acolo unde se tinea competitia. Nu tineam neaparat sa ma inscriu fiindca nu vroiam cupa, vroiam doar recunoasterea prezentatorului si a arbitrului ca pot fi mai buna ca elfii. Pe uscat nu puteam sa merg dar varful cozii mele, maajuta saimi tin echilibrul pe placa de surf la fel de bine de parca as avea picioare. Si puteam sa fac aceleas scheme care le faceau si surferiicu picioare. Aceleasirotiri spectaculoasesi virajwe spectaculoase pe valuri. In plus mai aveam unavantaj. Lipsa fricii de innec si de pericol. Ceea ce imi crea o capacitate mai mare de concentrare a mentinerii echilibrului pe placa, fiind total relaxata. Totodata datorita lipsei fricii ma puteam incumeta la scheme foarte periculoase pe care ceilalti surferi nu aveau curajul sa le faca.

Maaliniasem la start impreunacu ceilalti concurenti, insaalaturarea mea de concurenti, si faptul ca nu eram inscrisaoficial n competitie il luase prin surprindere pe prezentator.

Modul cum statea Nery pe placa de surf la linia de start in asteptarea valului:

http://illiweb.com/fa/pbucket.gif


Back to top Go down
View user profile http://fairy.roleplaylife.net
 
O sirena la surf
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Planeta Utopia :: Dimensiunea magica :: Valkarischer Ocean :: Pacifica-
Jump to: